14 November 2010

YanG HanYa SeKeTiKa CuMa

 

Kebahagian hanya datang seketika...

Kebahagian..sukar untuk di cari..susah untuk di temui..tiada kebahagiaan yang kekal..tiada kebahagiaan umpama syurga yang di impikan..


Kebahagian yang datang cuma seketika..selebihnya hanya kesedihan & deraian airmata..


Di sebalik kebahagian terselindung kedukaan..kerana banyak kesedihan berlindung di sebalik senyuman palsu..


Selalu aku impikan kebahagian..tetapi sepintas lalu ia datang..sepintas lalu juga ia pergi..


Aku cuba menikmati walaupun seketika..aku bergembira walaupun sementara..biarlah semuanya tinggal kenangan belaka..


Biar lekat di ingatan..biar terkesan di hati..memori yang singkat ini biar terpatri..menjadi kenangan abadi..


Kerana yang seketika ini jugalah yang bisa..membuat aku tersenyum & tersentuh di hati..terima kasih kerana membawa kebahagian untuk ku..


Walaupun hanya seketika cuma..kau tetap yang teristimewa..hingga akhirnya..


Hatiku..untukmu..coretanku..buat tatapanmu..di masa nti..bila masa aku pergi..


Kebahagiaan mu..adalah kebahagiaan ku..bahagiakanlah dirimu..agar bisa ku senyum..


~ YuuKi icHiRou ~ 
(^_^)

11 November 2010

HaRi YanG MemEnaTKaN

"..hr ni..mmg hr yg mmntkn aku..byk yg kn aku sttlekn..smpi rs ms mcm x ckp..trkjr sn cni..sok hopefully aku dpt stay je kt ofis sok..skrg rs ms utk diri sndri pn da kurg..mcm da trlalu pack dgn keje..dr pg smpi ke mlm..cpt je ms brlalu..dlm pale..xde laen yg dh nk dfikir..cm nk sttle cpt2 sblm byk lg keje yg mndtg..seb bek le aku ni rjin mngular jgk..smpt la amik ms utk rlax2..hehe..ni la yg dnamakn keje..dlu keje jgk tp mmg brbza dgn skrg..dlu smpt je aku mgonlinekn diri dr pg smpi ptg..de je muke aku kt fb..brfb je kojenye..sbb byk sgt rlax..smpi mngeluh bosan..skrg yg aku keluhkn..cm2..pnt..pnt..pnt..huhu..da lm jgk x ke tmpt yg mnenangkn aku..smbil tgk matahari senja..rindu plak rsnye..tggu aku dtg..bila kite brtmu..(^_^).."

10 November 2010

JusT StoRy AbouT My LiFe

"..Yuuki...thats my nick..1st time aku de blog sndri..tu pn bkn buat dgn tgn sndri..smpikn setiap pe yg brmula..bkn aku yg wt..thanks a lot to my lovely kazen..krn sudi tlg wt utk aku blog ni..then kt cni aku rs nk share mcm2 tntng hdp aku yg x sbrpa ni..skrg2 nye..trcatit wlupn bkn dlm diari..x trfikir nk wt blog..tp bla da my kazen sarankn n nk tlg wt utk aku..aku on je..best jgk de blog ni..skrg2 nye de tmpt aku share something..pe2 yg akan aku share..just dr pe yg dh brlaku spnjg hdp aku..aku akan cb pnuhkn wall blog ni..wlupn xde yg sudi mmbca..see ya.."
http://1.bp.blogspot.com/_byGxacAtf90/TNkwNrNkeZI/AAAAAAAAAAw/ot-JuaI4L88/s1600/huhu.jpg
~YuuKi IcHiRoU~